Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni ile dayalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en akla yatkın bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakarak değfiilmektedir. Metanet, hizmet ve tamirat kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunduğu avantajlara ilgilı olarak yeni kapı montaj projeniz dâhilin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Sair bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe katkısızda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

Çerezlerin topladığı selen anonim hale getirilmiş kabil ve öbür genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Neredeyse bütün genel ağ siteleri gibi, tığ de sitelerimizde işlemlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our kent you sevimli disable tracking in your browser here:

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir perese takkadak insanların uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya doğru açılmaktadır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve yangın kapısı 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page